TVE Group
TVE Group - Partner in retail

TVE Group - Partner in retail

Of het nu Food of Non-food betreft, TVE Group heeft alles in huis om zelfstandige winkels en winkelketens verder te helpen in het ontwikkelen van hun formules. Doordat wij alles zelf produceren, kunnen wij razendsnel anticiperen op uw wensen.
Dat kan op verschillende manieren, online of offline, maar één ding staat vast: de klant wordt ontzorgd en kan het allemaal overlaten aan TVE Group.

Wilt u graag sparren over uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.
 
Bel: +31 (0)85 90 24 480 E-mail: info@tvegroup.eu
  

Divisies binnen de retail

Als totaalaanbieder kan TVE Group ieder facet van visuele communicatie aanbieden. Hierbij wordt doorgaans onderscheid gemaakt in de onderstaande divisies.

Fleetmarking Buitenreclame Instore Klantcampagnes

 

TVE Reclameproducties

TVE Reclameproducties is leverancier van visuele reclameproducties voor onder andere retailorganisaties, winkelformules en evenementenorganisaties en is gespecialiseerd in vlaggen, banieren en promotionele doeken. Dit zijn uiteraard niet de enige producten die geleverd kunnen worden, de mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Door een modern machinepark kunnen kwalitatief hoogwaardige producten snel geleverd worden.

Forty Five

Forty five reclame richt zich vooral op toepassingen voor binnen-reclame en biedt voor winkelinrichting en instore reclameacties een groot scala aan producten aan. Bijvoorbeeld vloerstickers, raamstickers, magneetfolie, schapaankleding en displays. Forty five adviseert over toepassingen en eigenschappen van verschillende materialen, of kan schap- of lifesize displays voor de klant ontwikkelen.

Guyiday

Guyiday is een bedrijf met een rebels karakter en kan soms brutaal overkomen. Maar om een uniforme huisstijl en eenduidige lijn in uw reclame en advertentie uitingen te krijgen en te behouden, zijn ze niet bang om het een en ander volledig om te gooien en te zeggen waar het op staat. Dit marketingadviesbureau helpt bedrijven met passende oplossingen voor hun marketingvraagstuk op basis van onderzoek en goede samenwerking. Ook wordt er geholpen met het uitvoeren van diverse middelen. Voorbeelden hiervan zijn websites, social mediacampagnes, SEO/SEA en het opzetten van een goede brochure.

Expocare

Expocare geeft invulling aan de uitstraling van panden, wagenparken en interieurbouwbeeldvorming. Toonaangevende producten zijn balies, productpresentaties, bewegwijzering, interieurbouw en lichtreclame. Het project wordt deskundig begeleid, zowel nationaal als internationaal. Door het bezit van een eigen productiefaciliteit, is Expocare flexibel en kunnen korte levertijden gegarandeerd worden.

Bergslot

Bergslot is sterk gefocust op producten en diensten voor voertuigreclame, huisstijldoorvoering, buitenreclame en interieurdecoratie. Daarnaast wordt een breed programma voor industriële markering en labeling aangeboden. Bergslot beschikt over een unieke combinatie technieken, wat zorgt voor een veelheid aan maatwerkmogelijkheden en oplossing voor heel specifieke toepassingen.

Reclamespecialisten

Reclamespecialisten geeft reclameadvies op maat. Hier is er nog steeds persoonlijke offline service, maar met online gemak en de daarbij behorende gunstige tariefstelling. Reclamespecialisten beschikt over een eigen productie- en montagedienst, waardoor zij in staat zijn snel en voor een gunstige prijs reclameproducten te leveren.

Xieoe

Xieoe verzorgt dagelijks drukwerk voor kleine, middelgrote en multinationale bedrijven. Van eenvoudige visitekaartjes tot luxe brochures, Xieoe neemt je hierbij het gehele proces uit handen. Elke vorm van drukwerk kan geleverd worden, standaard of maatwerkproducten.

Licht&Reclame

Licht&Reclame zet haar expertise in ter verbetering van de visuele uitstraling van haar klanten. Licht&Reclame vertaalt de huisstijl van papier naar (verlichte) gevelreclames. Niet alleen wordt het gehele projectmanagement uit handen genomen, maar ook zorgt Licht&Reclame voor het beheer en onderhoud van de producten.

TVE Sport

TVE Sport richt zich op het ontwerpen en produceren van sportkleding. Ook zijn ze gespecialiseerd in het bedrukken of borduren van bedrijfs- en werkkleding. TVE Sport zorgt voor een compleet pakket van T-shirts tot winterjassen, voorzien van het bedrijfslogo van de klant.

Van Doren

Een full-service reclamebureau waar u terecht kunt voor het ontwerpen van logo's, huisstijlen, brochures en POS-materialen. Of voor het vormgeven van dynamische online banners die geschikt zijn voor uw advertenties. Daarnaast bent u ook voor productfotografie bij Van Doren Reclame aan het juiste adres. Van Doren heeft zich gespecialiseerd in het bedienen van de grootste bedrijven waarbij alle opdrachten automatisch een grote omvang hebben, maar schuwt ook de kleinere klussen zeker niet.