Folders en brochures nodig? Dan komt u via TVE Group terecht bij Xieoe. Het bedrijf verzorgt drukwerk voor kleine, middelgrote en multinationale bedrijven. Van eenvoudige visitekaartjes tot luxe brochures: Xieoe neemt het gehele proces in handen. 

Xieoe BV is in 2008 opgericht door Tom van Liempd. Oorspronkelijk gestart als drukwerk-intermediar maar al snel uitgebreid met een eigen designstudio, beletteringsafdeling, textieldrukkerij en (digitale) drukkerij voor kleine oplagen hoogwaardig drukwerk. Wij zijn dus geen standaard "internetdrukker" met een zolderkamerkantoor en dat zult u zelf zien wanneer u bij ons binnen loopt. U bent bij Xieoe BV op afspraak altijd welkom. Onze missie is om een betrouwbare all-round reclamepartner te zijn die grotendeels zelf produceert. Producten, die niet in eigen beheer geproduceerd kunnen worden, worden uitbesteed bij een breed ondersteunend netwerk van betrouwbare leveranciers zodat Xieoe BV u van dienst kan zijn met elke gewenste reclame-uiting. 

De krachtige, flexibele formule van Xieoe BV werkt en we hebben dan ook een enorme naamsbekendheid opgebouwd. Inmiddels maken vele honderden actieve klanten gebruik van onze diensten, van zzp'ers tot multinationals en van bekende artiesten tot de slager op de hoek.