Instore reclame: combineer huisstijl met commercie

Instore reclame: combineer huisstijl met commercie

De binnenkant van uw winkel is de enige plek waarover u volledige controle heeft over de inrichting. Dit is dan ook de perfecte mogelijkheid om de juiste combinatie te maken tussen huisstijl en commercie, assortiment en stopkracht. TVE Group maakt onderscheid in drie segmenten heeft jarenlange ervaring in het opzetten van de ideale verhouding tussen:

Etalages

Het is de overgang van buiten- naar binnenreclame. Het is volledig afhankelijk van de retail-doelstelingen hoe de etalage moet worden ingericht, maar er bestaat wel degelijk een ideale etalage. TVE Group brengt dit graag voor u in kaart.

Looproutes

Terwijl uw bezoeker zich oriënteert in uw winkel, kan hij nog bijgestuurd worden. Denk hierbij aan looproutes, afstandsmarkering product placement. Hiervoor kunt u eenvoudig het plafond gebruiken, maar ook de vloer en wanden van uw locatie kunnen ingezet worden voor verschillende uitingen. Het juist advies hierin zorgt dat er geen overdaad aan communicatieve uitingen ontstaat.

Schappendecoratie

Geen enkele retailer hoeft uitgelegd te worden dat iedere winkel A-, B- en C-posities heeft. Maar steeds meer onderzoeken wijzen uit dat een C-positie beter kan renderen met een specialistische aankleding én dat verandering van deze aankleding naar andere posities koopgedrag positief stimuleert.

Interieurdecoratie

De juiste decoratie is de kers op de taart. Het biedt een extra kans om uzelf te onderscheiden van de concurrent. Natuurlijk is primair doel van uw vloeroppervlak om verkoop te stimuleren, maar secundair is een onderscheidende uitstraling retentie- verhogend. Dit kan door slimme systemen te gebruiken waarin doeken eenvoudig vervangen kunnen worden, maar ook geprinte meubels dragen hieraan bij. Bovendien is het vaak goedkoper om te kiezen voor een vloer- of wandprint, als hierdoor een dure verbouwing uitgesteld kan worden.

Bedrijfskleding

Het behoeft geen verdere uitleg: Uw personeel is het hart van uw organisatie. Daarom wilt u dat zij er verzorgd bijlopen en bovendien eenvoudig herkenbaar zijn voor bezoekers. Afhankelijk van het type winkel dat u voert, worden andere eisen gesteld aan bedrijfskleding. TVE Group adviseert en levert graag wat u nodig heeft.


Divisies binnen de retail

Als totaalaanbieder kan TVE Group ieder facet van visuele communicatie aanbieden. Hierbij wordt doorgaans onderscheid gemaakt in de onderstaande divisies.

Fleetmarking Buitenreclame Instore Klantcampagnes

Wilt u graag sparren over uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.