Buitenreclame: uw pand de juiste uitstraling

Buitenreclame: uw pand de juiste uitstraling

Het geldt voor winkeliers meer dan voor wie dan ook: Op straat wordt bepaald of men naar binnen gaat. Herkenning en beleving zijn belangrijke aspecten voor een eigentijds winkelconcept. Cruciaal hierin is de aankleding van uw pand. En tegenwoordig betekent buitenreclame meer dan alleen maar een bord met uw logo boven de deur hangen. U wilt aan de buitenzijde van uw pand een uitstraling neerzetten die past bij uw producten. Daarom adviseert TVE Group u graag in de juiste combinatie van uitingen voor uw situatie.

Lichtreclame

In de horeca en het bankwezen is het al sinds jaar en dag niet weg te denken, maar lichtreclame is in vele vormen toepasbaar op ieder pand. Omdat het driedimensionaal is, creëert u snel een unieke, verlichte uitstraling. Door het gebruik van direct of indirect licht is het mogelijk om verschillende typen attentiewaarden te creëren.

Etalagebelettering

Of u uw etalage nu per campagne opnieuw inricht, of juist een tijdloze uitstraling wilt realiseren: uw etalage is een uitgelezen kans om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Luifels en parasols

Letterlijk genomen is dit de échte aankleding van uw pand. Als u kiest voor hoge kwaliteit, heeft zowel u als u bezoeker jarenlang plezier van deze zonwering- systemen. En natuurlijk is niets mooier dan de zon die op een luifel met uw logo valt.


Divisies binnen de retail

Als totaalaanbieder kan TVE Group ieder facet van visuele communicatie aanbieden. Hierbij wordt doorgaans onderscheid gemaakt in de onderstaande divisies.

Fleetmarking Buitenreclame Instore Klantcampagnes

Wilt u graag sparren over uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.