Transport

Transport

Iedere organisatie heeft er structureel mee te maken: transport van en naar uw locaties. Maar wat niet iedereen beseft, is dat deze transportmiddelen een belangrijke rol spelen in het uitdragen van de juiste boodschap. Het type voertuig is hierbij niet van belang. Of het nu een auto, bus, trein, vliegtuig of ander willekeurig vervoersmiddel betreft: er is geen enkel voertuig dat nooit gezien wordt door de buitenwereld. Globaal kan hierin onderscheid gemaakt worden in drie communicatiestrategieën:

Herkenbaarheid

Vele onderzoeken wijzen uit dat het vaak zien van een bedrijfslogo zorgt voor vertrouwen in het bedrijf. Als uw instantie een merk representeert dat reeds bekend is bij de doelgroep, maar vooral op psychologisch vlak wil concurreren met andere bedrijven, is het vaak een verstandige keuze om enkel het bedrijfslogo te plaatsen op zij- en achterkant van al uw rijdende reclameborden.

Boodschapverspreiding

Natuurlijk staat u achter uw doelstelling en wilt u dat zo veel mogelijk mensen deze mening met u delen. Daarom kiezen veel bedrijven ervoor juist nadruk te leggen op de pay-off. Op deze manier communiceert ieder voertuig wel de juiste boodschap, maar bent u ervan verzekerd dat de boodschap tijdloos is.

Campagne-uitingen

Als er binnen uw bedrijf het besef is dat het transportpark één van de voornaamste communicatiedragers is, waarom zou u uw campagnes dan niet opnemen op de voertuigen? Zeker wanneer de herbelettering strak en conform de marketingcampagne gepland kan worden, zijn de communicatieve kansen hierin oneindig.


Divisies binnen grootzakelijke instellingen en overheidsorganen

Als totaalaanbieder kan TVE Group ieder facet van visuele communicatie aanbieden. Hierbij wordt doorgaans onderscheid gemaakt in de onderstaande divisies.

Buitenreclame Huisstijl Kantoorinirichting

 

Transport Betrokkenheidscampagnes

Wilt u graag sparren over uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.