Kantoorinrichting: het belang van een goede werkomgeving

Kantoorinrichting: het belang van een goede werkomgeving

De binnenkant van uw pand is de enige plek waarover u volledige controle heeft over de inrichting. Dit geeft de mogelijkheid om uw huisstijl volledig door te voeren. Vergeet daarbij vooral de werkplekken niet! Een juiste kantoorinrichting zorgt voor een goede werksfeer. Daarnaast worden flexibele werkplekken steeds belangrijker. U wilt rust creëren, maar ook de indeling van een ruimte makkelijk en snel kunnen veranderen. Het liefst op een moderne manier met geluiddempende wanden. Onze adviseurs kijken graag met u mee om de beste oplossing te vinden.

Ontvangstruimte

Het is de overgang van buiten- naar binnenreclame. Het is volledig afhankelijk van de uw doelstellingen hoe de entree moet worden ingericht, maar er bestaat wel degelijk een ideale invulling. TVE Group brengt dit graag voor u in kaart.

Looproutes

Terwijl uw bezoeker zich oriënteert in of bij uw pand, kan deze nog bijgestuurd worden. Denk hierbij aan looproutes, afstandsmarkering en algemene communicatie. Hiervoor kunt u eenvoudig het plafond gebruiken, maar ook de vloer en wanden van uw locatie kunnen ingezet worden voor verschillende uitingen. Het juiste advies hierin zorgt ervoor dat er geen overdaad aan communicatieve uitingen ontstaat.

Interieurdecoratie

De juiste decoratie is de kers op de taart. Het biedt een extra kans om te laten zien hoe waardevol u bent voor uw klanten. Natuurlijk is het primaire doel van uw vloeroppervlak om uw klanten van dienst te zijn, maar secundair is een onderscheidende uitstraling retentie-verhogend. Dit kan door slimme systemen te gebruiken waarin doeken eenvoudig vervangen kunnen worden, maar ook geprinte meubels dragen hieraan bij. Beschikt u over een wachtkamer? Besef dan dat letterlijk elke vierkante centimeter in de ruimte gezien én bestudeerd wordt door de wachtende bezoekers. Bovendien is het vaak goedkoper om te kiezen voor een vloer- of wandprint als hierdoor een dure verbouwing uitgesteld kan worden.

Bedrijfskleding

Het behoeft geen verdere uitleg: uw personeel is het hart van uw organisatie. Daarom wilt u dat zij er verzorgd bij lopen en bovendien eenvoudig herkenbaar zijn voor bezoekers. Afhankelijk van het type dienst dat u verleent, worden andere eisen gesteld aan bedrijfskleding. TVE Group adviseert en levert graag wat u nodig heeft.


Divisies binnen grootzakelijke instellingen en overheidsorganen

Als totaalaanbieder kan TVE Group ieder facet van visuele communicatie aanbieden. Hierbij wordt doorgaans onderscheid gemaakt in de onderstaande divisies.

Buitenreclame Huisstijl Kantoorinirichting

Transport Betrokkenheidscampagnes

Wilt u graag sparren over uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op.