Printproducties

De TVE Group maakt gebruik van verschillende soorten drukwerkmogelijkheden. Binnen onze productiehallen hebben we maar liefst tien verschillende soorten drukwerk en afwerkingsmogelijkheden. Hieronder een grip uit de verschillende mogelijkheden:

Rol op rol

Als je opzoek bent naar grootformaat-print, zoals een XL geveldoek of een festivalprint, is de rol op rol techniek wellicht perfect uw communicatie-uiting. De rol op rol techniek is met een maximale output van 525 m2 per uur bovendien erg snel. Met verschillende kleuren en meerdere printkoppen kunnen rollen met een breedte van maar liefst 3.20 meter met ieder gewenst ontwerp worden geprint.

XXL sublimatiedruk

Grote prints op vlaggen, banieren of displays met een haarscherpe kwaliteit foto, dat is wat de XXL sublimatiedruk-techniek combineert. TVE kan voor u een enorme variëteit aan (textiel)producties bieden, met een maximale breedte van 320cm.

UV-vlakbedprinten

Een combinatie van de eerder genoemde technieken is UV-vlakbedprinten, wij noemen het ook wel het beste van twee werelden: een ongekend hoge kwaliteit én een hoge snelheid. Deze techniek maakt het bovendien mogelijk om op allerlei verschillende materialen te printen. Van foto- en decorwanden tot een beurswand, gevelplaten en nog veel meer! Het is mogelijk om kostenefficiënt en met zeer hoge resolutie zowel grote als kleine aantallen te printen met UV-vlakbedprinten. Behalve in kwaliteit, onderscheidt deze techniek zich dus ook in flexibiliteit.

UV op rol
Een duurzame manier van het laten printen van jouw communicatiematerialen? Dan is UV op rol een geschikte oplossing. Met de hybride UV LED-printers worden energie, kosten en tijd bespaard. De printers besparen tot wel 60% energie en de geprinte materialen zijn onder meer in te zetten als in- en outdoor banners, billboards, geveldoeken en meer. Ook is er de mogelijkheid om op dunnere materialen te printen, denk hierbij aan papier, vinyl en polyester.

 Digitaal printen

Uw producten printen met beeld van fotokwaliteit? Dat kan met digitaal printen. Deze techniek zorgt voor een besparing op kosten en tijd terwijl er in full color wordt geprint. Deze materialen zijn onder meer geschikt voor instore retail of POS, raamstickers, foto- en decorwanden.

 Sublimatiedruk

Sublimatiedruk is ook wel bekend als subli-print of sublimatie-printen. Deze techniek zorgt voor hoogwaardige prints op textiel- en plaatmaterialen. Doordat de inkten in de materialen worden ‘ingesloten’, is de print permanent, van hoogwaardige kwaliteit en zeer helder. Kortom, met sublimatiedruk profiteert u van een enorme variëteit aan producties op textiel en plaatmateriaal.

Transferdruk

Transferdruk is een techniek die vooral wordt toegepast in de textiel- en de sportsector. De materialen zijn onder meer geschikt voor het bedrukken van kleding voor wielersport, voetbal, basketbal, atletiek of motorsport. Daarnaast is dit ook een techniek toepasbaar voor vlaggen en banieren.

 

Sparren over de mogelijkheden