Printproducties

TVE Group maakt gebruik van verschillende soorten drukwerkmogelijkheden. Binnen onze productiehallen hebben we maar liefst tien verschillende soorten drukwerk en afwerkingsmogelijkheden. Hieronder een grip uit de verschillende mogelijkheden:

Rol op rol

Voor wie grootformaat prints zoekt, zoals XL-geveldoeken of festivalprints, biedt de rol-op-rol technologie een ideale oplossing voor jouw communicatiebehoeften. Deze technologie staat garant voor indrukwekkende resultaten. Met een maximale output van 525 m2 per uur wordt er bovendien razendsnel gewerkt. Dankzij diverse kleuren en meerdere printkoppen kunnen rollen met een breedte tot wel 3.20 meter voorzien worden van elk gewenst ontwerp.

XXL sublimatiedruk

Indrukwekkende prints op vlaggen, banieren en displays met foto's van haarscherpe kwaliteit – dit is waar de XXL sublimatiedruk-technologie in uitblinkt. TVE biedt een uitgebreide reeks mogelijkheden voor (textiel)producties met een maximale breedte van 320 cm.

UV-vlakbedprinten

Een perfecte samensmelting van eerder genoemde methodes is UV-vlakbedprinten, een combinatie die we graag het beste van beide werelden noemen: een ongeëvenaarde kwaliteit en indrukwekkende snelheid. Deze technologie stelt ons bovendien in staat om op diverse materialen te printen, variërend van fotowanden en decoratieve elementen tot beurswanden en gevelplaten, en nog veel meer! UV-vlakbedprinten maakt het kostenefficiënt mogelijk om zowel grote als kleine aantallen te produceren met een uitzonderlijk hoge resolutie. Naast de uitmuntende kwaliteit, valt deze techniek op door haar opmerkelijke flexibiliteit.

UV op rol
Een duurzame manier van het laten printen van uw communicatiematerialen? Dan is UV op rol een geschikte oplossing. Met de hybride UV LED-printers worden energie, kosten en tijd bespaard. De printers besparen tot wel 60% energie en de geprinte materialen zijn onder meer in te zetten als in- en outdoor banners, billboards, geveldoeken en meer. Ook is er de mogelijkheid om op dunnere materialen te printen, denk hierbij aan papier, vinyl en polyester.

 Digitaal printen

Uw producten laten bedrukken met beeldmateriaal van fotokwaliteit? Dat is mogelijk dankzij digitaal printen. Deze geavanceerde technologie levert aanzienlijke tijds- en kostenbesparingen op, terwijl er volledig in kleur wordt afgedrukt. De vervaardigde materialen lenen zich onder andere uitstekend voor in-store retail of POS, raamstickers, en foto- en decoratieve wanden.

 Sublimatiedruk

Sublimatiedruk staat ook wel bekend als subli-print of sublimatieprinten. Deze technologie staat garant voor hoogwaardige prints op textiel- en plaatmaterialen. Dankzij het 'insluiten' van de inkt in de materialen, zijn de prints permanent, van superieure kwaliteit en bijzonder levendig. In essentie biedt sublimatiedruk een breed scala aan mogelijkheden voor producties op zowel textiel als plaatmateriaal.

Transferdruk

Transferdruk is een techniek die met name in de textiel- en sportindustrie wordt gebruikt. Deze materialen zijn met succes ingezet voor het bedrukken van kleding voor disciplines zoals wielersport, voetbal, basketbal, atletiek en motorsport. Bovendien is deze methode ook geschikt voor het vervaardigen van vlaggen en banieren. 

Terug naar overzicht Volgende divisie

Sparren over de mogelijkheden