Huisstijl & Web

Bij TVE Group kunnen wij u helpen met branddevelopment. Dit begint bij de huisstijlbepaling. Om u hierbij te helpen maken onze experts gebruik van verschillende methodes die elkaar complimenteren.  Door deze methodes en technieken te combineren ontwerpen onze experts een huisstijl die uw organisatie perfect beschrijft.

Websitedesign

Een volgende stap in branddevelopment is websitedesign. In de huidige tijd is een sterke website van groter belang dan secundaire factoren zoals aanbod, kwaliteit, fysieke locatie of diensten. Een conversiegerichte website kan namelijk het verschil maken tussen het al verkopen van uw producten of diensten vóórdat ze zelfs maar worden gerealiseerd. We moeten echter wel onderstrepen dat een sterk merk niet louter kan worden gebouwd op basis van een website; alle aspecten dienen op punt te staan om van het verhaal een succes te maken.

SEO/SEA

In een online omgeving wordt uw website beïnvloed door diverse factoren die bepalen of deze zichtbaar is. Voorbeelden hiervan zijn SEA en SEO. Bij TVE Group kunnen we u hierin adviseren en begeleiden. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Terug naar overzicht Volgende divisie

Sparren over de mogelijkheden