Huisstijl & Web

Bij TVE Group kunnen wij u helpen met branddevelopment. Dit begint bij de huisstijlbepaling. Om u hierbij te helpen maken onze experts gebruik van verschillende methodes die elkaar complimenteren.  Door deze methodes en technieken te combineren ontwerpen onze experts een huisstijl die uw organisatie perfect beschrijft.

Websitedesign

Een volgende stap in branddevelopment is websitedesign. Een goede website is tegenwoordig belangrijker dan randzaken zoals aanbod, kwaliteit, fysieke winkel of diensten. Een website gericht op conversies kan er namelijk voor zorgen dat jouw producten of diensten al verkocht worden voordat ze überhaupt bestaan! Hier moeten we natuurlijk wel de kanttekening meegeven, dat een goed merk niet alleen kan bestaan uit een website, alle zaken moeten op orde zijn wil het een succesvol verhaal worden.

SEO/SEA

In een webomgeving krijgt u te maken met verschillende factoren die bepalen of uw website gezien wordt. SEA en SEO zijn hier goede voorbeelden van. Ook hier kunnen we bij TVE Group u over adviseren. Neem contact op voor meer informatie.

                                                          

Sparren over de mogelijkheden