Fleetmarking

Bij de TVE Group werken experts die gespecialiseerd zijn in fleetmarking. Wij beschikken over alle benodigde faciliteiten om grootschalige projecten uit te voeren. Hierbij maken wij gebruik van verschillende technieken voor het aanbrengen van uw fleetmarking. Buiten het traditioneel plakken van zelfklevende decoraties of het rechtstreeks printen van permanente dekzeilhuiven, hebben wij een nieuwvervoersreclame systeem: SAMS. Dit revolutionaire systeem geeft de mogelijkheid snel en zeer kostenbesparend reclamecampagnes te wisselen met een minimum aan wagenstilstand.

Binnen fleetmarking zijn er verschillende mogelijkheden, van oudsher bestickerden bedrijven hun voertuigen met de naam, gegevens en het logo van het bedrijf. De technieken en mogelijkheden hiervan zijn door de jaren heen flink uitgebreid: denk aan wrapconcept, SAMS en retro- reflecterende voertuigdecoraties en contourmarkering.

Wrapconcept

De toekomst van fleetmarking: wrapconcept. Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van het volledig “inpakken” van het voertuig met zelfklevende folie. Dit in tegenstelling tot het traditionele spuiten van de voertuigen in het wagenpark.

SAMS

Bergslot introduceert SAMS: een nieuw perspectief voor fleetadvertising. SAMS is een gepatenteerd aluminium spansysteem voor dekzeilen. Hierbij wordt, in plaats van het plakken doormiddel van zelfklevende folies, een reclamewisselsysteem op de carrosserie aangebracht. Dit reclamewisselsysteem zorgt ervoor dat een zeil in een spanprofiel wordt geschoven en daardoor makkelijk en snel te vervangen is. Het voordeel van deze techniek is dat deze ook interessant is voor kortlopende campagnes en er weinig wagenstilstand bij komt kijken.


Retro reflecterende voertuigdecoraties en contourmarkering

Bij Bergslot combineren wij de mogelijkheden van retroreflectie in combinatie met veiligheidsmarkering. De voordelen van deze unieke combinatie bespaart kosten en zorgt voor betere zichtbaarheid op de weg. Zowel bij rijdende als stilstaande voertuigen.

 

 

Sparren over de mogelijkheden