Fleetmarking

Bij TVE Group bundelen onze specialisten hun expertise op het gebied van fleetmarking. Wij beschikken over alle benodigde faciliteiten om grootschalige projecten tot een succesvol einde te brengen. Ons scala aan technieken voor het aanbrengen van uw fleetmarking is veelzijdig en innovatief.

Binnen het domein van fleetmarking zijn de mogelijkheden divers. Traditioneel voorzagen bedrijven hun voertuigen van naam, gegevens en logo. Maar de evolutie van technieken heeft dit concept aanzienlijk verbreed. Denk aan wrapconcepten, SAMS en retroreflecterende voertuigdecoraties met contourmarkeringen, die allemaal deel uitmaken van ons uitgebreide aanbod.

Wrapconcept

De toekomst van fleetmarking: wrapconcept. Deze vooruitstrevende methode omvat het volledig omhullen van voertuigen met zelfklevende folie, een alternatief voor het traditionele spuiten van wagenparkvoertuigen.

SAMS

Naast de conventionele toepassingen, zoals het aanbrengen van zelfklevende decoraties of direct printen op permanente dekzeilhuiven, introduceren we met trots ons revolutionaire transportsysteem voor reclame, bekend als SAMS. Met SAMS kunt u snel en kostenefficiënt reclamecampagnes wisselen, met minimaal oponthoud van uw voertuigen. In plaats van traditionele zelfklevende folies maakt SAMS gebruik van een gepatenteerd reclamewisselsysteem dat op het voertuigcarrosserie wordt gemonteerd. Dit systeem maakt het mogelijk om zeilen snel en eenvoudig in een spanprofiel te plaatsen, waardoor ze moeiteloos vervangen kunnen worden. Een belangrijk voordeel van deze benadering is dat het eveneens geschikt is voor kortlopende reclamecampagnes, met minimale impact op de voertuigbeschikbaarheid.

Retro reflecterende voertuigdecoraties en contourmarkering

Bij TVE Group combineren wij de mogelijkheden van retroreflectie in combinatie met veiligheidsmarkering. De voordelen van deze unieke combinatie bespaart kosten en zorgt voor betere zichtbaarheid op de weg. Zowel bij rijdende als stilstaande voertuigen.

Terug naar overzicht Volgende divisie

Sparren over de mogelijkheden