(Instore) reclame

Instore reclame wordt op verschillende manieren gerealiseerd, denk hierbij aan vloerstickers, raamstickers, schapaankleding en displays. Allemaal onderdelen die ervoor zorgen dat jouw merkzichtbaarheid bij consumenten en klanten vergroot wordt. Hieronder een greep uit onze verschillende mogelijkheden:

Belettering

Een veel gebruikte methode om uw boodschap duidelijk te maken is belettering. Binnen de TVE Group beschikken wij over de mogelijkheden om ontwerpen te produceren in de gewenste belettering. Wilt u uw belettering geprint op een bijzonder formaat, of op een speciaal materiaal? Voor de belettering van winkelruiten, gevels en deuren zijn wij de aangewezen partner.

Displays

Een display is een 3D-element om een activiteit of product te promoten. Het is namelijk essentieel dat u uw producten op de juiste manier presenteert aan consumenten om deze te kunnen verkopen. Hiervoor hebben wij een legio mogelijkheden wat betreft materialen en uitvoeringsvormen. Samen met u kijken we graag naar het juiste ontwerp en de geschikte materialen. Zodat wij het werk voor u uit handen nemen, en u compleet kunnen ontzorgen. Neem contact op voor meer informatie.

Sparren over de mogelijkheden