Game Mania

Game Mania is dé speciaalzaak voor computerspellen en spelcomputers met tientallen verkooppunten in Nederland en België waar de hedendaagse gamer zich waant in het Mekka van de nieuwste games. Het is een snelle branche waar continu updates plaatsvinden met steeds nieuwere en nog gavere spellen, en niet te vergeten steeds snellere en krachtigere gameconsoles. Dit vraagt steeds weer om vernieuwing in de winkels met communicatie over de laatste updates, acties en campagnes die gevoerd worden om de bezoekende gamer te triggeren en te binden aan dit unieke winkelconcept.

Een efficiënte oplossing

Game Mania was in 2016 op zoek naar een vervangend product voor de posters in de winkel. Het veelvuldig vervangen van de posters met nieuwe acties leverde telkens een hoop gedoe op. De posters moesten netjes verwijderd worden om vervolgens weer secuur aan te brengen met een plakbandje. Dit kostte veel tijd en moeite door het prielwerk wat hierbij kwam kijken. TVE Group heeft daarop geanticipeerd en kwam met advies om magneetfolie te gaan gebruiken op de stalen stellingen van hun winkels. Een ideaal product om snel en uiterst eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen zonder complicaties. Iedere medewerker van de gamespeciaalzaak kan dit binnen enkele seconden zelf doen, zonder dat er een montageteam aan te pas hoeft te komen. Ideaal als er veel of korte verkoopacties in de winkel plaatsvinden. Bovendien kan de magneetfolie door middel van kokers makkelijk verdeeld worden over de diverse locaties, wat ook logistiek erg handig blijkt te zijn.

Sofie van Dijck, marketing coördinator bij Game Mania, heeft aangegeven prettig samen te werken met Ron Gevers, afdeling verkoop binnendienst bij TVE Group. Dat bevestigt dat de manier waarop TVE Group de communicatie met klanten en interne werkzaamheden binnen het bedrijf heeft gestructureerd, werkt. De uitdaging is namelijk om de contacten van dit soort retailorganisaties warm te houden. TVE Group bindt daarom bewust één persoon aan elke relatie met de reden dat deze alle ins en outs van de relatie kent en de bestelhistorie weet, maar ook het persoonlijke contact onderling kan verstevigen en daar waar nodig persoonlijk te adviseren en begeleiden van A tot Z.

Kortom, alles loopt als een geoliede machine en de klant werkt naar tevredenheid samen. TVE Group is daarom trots op alle medewerkers binnen de organisatie, van sales tot productie tot logistiek!

Sparren over de mogelijkheden