Uitgelichte cases

TVE Group en haar satellietbedrijven hebben in hun bestaan al talloze bedrijven, ondernemers, organisaties en instanties geholpen met het uitdragen van hun merk, reclame en boodschap. Het is daarom onmogelijk om alle opdrachten op onze website te vermelden.
Een aantal projecten en samenwerkingen waar we extra trots op zijn hebben we hieronder wel uitgelicht. Zo kunnen we u toch een glimps geven van wat TVE Group ook voor u kan betekenen.

Het Juridisch Loket

Voor iedereen met een laag inkomen die behoefte heeft aan professioneel juridisch advies is er Het Juridisch Loket. Met 30 vestigingen en meer dan 300 deskundige juristen beantwoorden zij gemiddeld zo’n 800.000 vragen per jaar! Om de verschillende vestigingen van een professionele uitstraling te voorzien heeft Het Juridisch Loket TVE Group ingeschakeld, een uitdaging die met beide handen werd aanpakt.

Bekijk de volledige case van Het Juridisch Loket

Xsensible

Xsensible weet zich in de schoenenbranche sterk te profileren door een speciaal door hen ontworpen schoeisel. Hiermee hebben ze in 2015 en 2018 de gouden schoen van ANWR-Garant gewonnen. De doelgroep was altijd 50+, maar ze wilden dit gaan verjongen naar 40+. Een geweldige uitdaging voor de project manager en TVE Group om hier meer smaak aan te geven.

Bekijk de volledige case van Xsensible

Bata Industrials

Bata Industrials stond in 2019 op de vooravond van de beslissing om hun gehele huisstijl aan te passen. De oude huisstijl die als “het langzame schildpadje” bekend stond, moest vervangen worden door een stoere look & feel waarmee Bata Industrials een compleet nieuw imago zou krijgen. Op dat moment startte de samenwerking met TVE Group.

Bekijk de volledige case van Bata Industrials

Game Mania

Game Mania is dé speciaalzaak voor computerspellen en spelcomputers met tientallen verkooppunten in Nederland en België. Het is een snelle branche waar continu updates plaatsvinden. Dit vraagt steeds weer om vernieuwing in de winkels met communicatie over de laatste updates, acties en campagnes. TVE Group heeft hierop geanticipeerd door oplossend advies te geven en vervolgens de benodigde middelen te leveren.

Bekijk de volledige case van Game Mania

Hans Anders

Het is misschien wel de bekendste opticien van Nederland. Hans Anders opende in 1982 voor het eerst de deuren in Rotterdam en is inmiddels uitgegroeid tot meer dan 700 vestigingen van Hans Anders, eyes+more en Direkt Optik in Nederland, België, Zweden, Duitsland en Oostenrijk. TVE Group is trots om voor zo’n mooie retail organisatie als Hans Anders te mogen werken.

Bekijk de volledige case van Hans Anders

Sparren over de mogelijkheden